Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Auckland
Ayia Napa
Kristálytiszta víz,  csodálatos öblök, hosszú homokos strandok jellemzik Ayia Napa üdülőhelyet. A legismertebb strand természetesen a Nissi Beach. Az egykori halászfalu ma már komoly turistaközpont, ahol naplemente után szinte mindig pezseg az élet. A hotelek nyugodtabb vidéken találhatók, a központtól kicsit távolabb a tengerparton, de a központ könnyen megközelíthető gyalog, busszal vagy akár kismotorral is.
Baa Atoll
Baan NaTai
Hamarosan...
Bad Gastein
A friss hegyi levegőjéről is híres Bad Gastein a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében fekszik, 1000 méterrel a tengerszint felett. A „boldog békeidőkből” származó, a város képét nagymértékben meghatározó épületek harmonikusan illeszkednek a csodás alpesi környezetbe. Az üdülőhely pihentető programok és aktív kikapcsolódási lehetőségek egyedülállóan gazdag választékát kínálja.
Bad Hofgastein
Hamarosan...
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben 1100 méter magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Igazi síparadicsom, összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel. Itt valóban nagybetűvel írják a hógaranciát, hiszen az állandó fehérséget több, mint 800 hóágyú garantálja, melyekkel a pályarendszer 85%-át hóágyúzzák. Itt találhatók Karintia leghosszabb sípályái, melyek közt van egy versenypálya is, melyen bárki kipróbálhatja magát. A Kaiserburg és a termálfürdő közötti lesiklópályát Bad Kleinkirchheim büszkeségéről, Franz Klammer olimpiai bajnokról nevezték el. Akiknek nem volt elég nappal a lejtők nyújtotta élvezet, azok este egy kivilágított pályán folytathatják a sízést.  A snowboardosokat egy jól felszerelt kalandpark várja.
Badacsony
Badacsony Badacsonytomaj város településrésze Veszprém megyében a Balaton partján. Híres és megénekelt hegye a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye. Meseszép bazaltorgonáit sok turista érkezik megcsodálni. Badacsony hegyére a turistaút a kikötőből illetve a vasútállomásról indul.
Badacsonytomaj
Baja
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu