Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Vlycha
Hamarosan...
Vrasna

Vrasna, Stavros és Asprovalta között található, Asprovaltával szinte egybe épült, rohamosan fejlődő nyaralóhely, amelyet elsősorban a nyugodtabb strandolást kedvelőknek ajánljuk. Thesszaloniki és Kavala közelsége számtalan kirándulási lehetőséget nyújt. A nemrég kiépített, széles tengerparti sétányon éttermek, tavernák, bárok és kávézók várják az idelátogatókat.

Waduwa
Nyugodtabb és kisebb üdülőközpont, hosszú stranddal és kicsi boltokkal. A nyaralóhely 2 órányi útra található a repülőtértől. A szomszédságában egy szintén lenyűgöző üdülőközpont, az Unawatuna található.
Wailea
Windhoek
Yokohama
Zadar
Zadar Horvátország egyik legszebb és legismertebb városa. Évente több ezer turista látogat el ide. Zadar nyaralás szempontjából is tökéletes választás, hiszen viszonylag közel van Magyarországhoz, és a környék tele van látnivalókkal, mint Nin, a Kornati szigetvilág és a Zadar-csatorna szigetei.

Zakopane
Hamarosan...
Zalakaros
Magyarország délnyugati részén fekvő, gyógyvízéről nevezetes város, Zalakaros az ország egyik legősibb települése, s egyben legkisebb lélekszámú városa. A térséget romantikus hangulatot árasztó szőlőhegyek és gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankás dombok és halastavak övezik.
Zante város
Hamarosan...
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu