Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Simontornya
Sinarades
Sinarades a sziget Nyugati részén található, 10 km re a repülőtértől és a fővárostól, Korfu várostól ill. 3 km re Agios Gordios, üdülőközponttól. Az "Aqualand Water Park" 4km -i távolságra van, Sissi palotája pedig 4km-re. A falu központi része 5-10 perc gyaloglással elérhető, ahol található taverna, supermarket és gyógyszertár is. A falura jellemző, a hagyományok tisztelete. Ha ellátogatunk ide, számtalan görög ünnepségen, fesztiválon részt vehetünk, amit a helyi lakosság szervez, tánccal, bárány sütéssel és "szuflaki" készítéssel körítve.
Siófok
Siófok a Balaton keleti medencéjének közepén, a Sió-csatorna torkolatánál fekszik. Északról a Balaton, keletről a Mezőföld szélét képező hullámos fennsíkok, délről és nyugatról pedig a Balaton déli oldalára jellemző szelíd lejtésű dombsorok határolják. A város Somogy megyéhez tartozik. A déli Balaton-part 70 km-es szakaszából 17 kilométert foglal el.
Sirmione
Sirmione hamarosan...
Skaleta
Hamarosan...
Somogygeszti
Sopron
Hamarosan...
Sopronbánfalva
Sorrentó
Hamarosan...
Sousse
Tunézia harmadik legnagyobb városa, a helyiek a Földközi-tenger gyöngyszemeként is emlegetik. A városnak i.e.9 századig nyúlik vissza a gyökere, úgyanis a főniciaiak alapították a várost, így egy történelmi érdekeltésgű utazó a Régészeti Múzeumban vagy csak az ó utcákat járva is nagyon jól érezheti magát.
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu