Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Shanghai
Shanghai Kína legnagyobb ipari városa, a Távol-Kelet egyik gazdasági központja, tartományi jogú város a kelet-kínai tengerpart középső részén, a Jangce torkolatvidékén, a folyam Huangpo nevű kis mellékfolyójának két partján.
Sharjah
Hamarosan...
Sharm el Sheikh
A város a Sínai-félsziget déli csücskében található. Ahogyan az itteni városok többsége, úgy Sharm el Sheikh is egykor beduin halászfalucska volt. Az eredeti település az évek során pulzáló, modern kori nyaralóhellyé alakult át. A város két különálló részre osztódik, az egyik maga a város a kikötővel, a másik a néhány kilométerre távolabb eső Naama Bay öböl, amely gyönyörű partszakasszal és magas kategóriájú szállodákkal büszkélkedik, amelyek egészen biztosan nem okoznak csalódást az odaérkezőknek.
Sibenik
Sidari

Sidari a sziget északi partján fekszik, Korfuvárostól 36 km-re. Az északnyugati rész leginkább látogatott  és kiépített települése. Főleg az Angol túristák körében népszerű, de az utóbbi néhány évben a magyar piacon is hódít! Köszönheti mindezt csodálatos homokos tengerpartjának és természeti szépségeinek.


Side
Az anatóliai Side tengerparti nyaralóhely, amely szintén sok élményt tartogat az ide látogatók számára. Itt található  Anatólia legnagyobb amfiteátruma, melyet még a rómaiak építettek és szinte teljes épségében megmaradt. Az egykori kalózok lakta település a hosszú évszázadok alatt mit sem veszített romantikájából.
Simontornya
Sinarades
Sinarades a sziget Nyugati részén található, 10 km re a repülőtértől és a fővárostól, Korfu várostól ill. 3 km re Agios Gordios, üdülőközponttól. Az "Aqualand Water Park" 4km -i távolságra van, Sissi palotája pedig 4km-re. A falu központi része 5-10 perc gyaloglással elérhető, ahol található taverna, supermarket és gyógyszertár is. A falura jellemző, a hagyományok tisztelete. Ha ellátogatunk ide, számtalan görög ünnepségen, fesztiválon részt vehetünk, amit a helyi lakosság szervez, tánccal, bárány sütéssel és "szuflaki" készítéssel körítve.
Siófok
Siófok a Balaton keleti medencéjének közepén, a Sió-csatorna torkolatánál fekszik. Északról a Balaton, keletről a Mezőföld szélét képező hullámos fennsíkok, délről és nyugatról pedig a Balaton déli oldalára jellemző szelíd lejtésű dombsorok határolják. A város Somogy megyéhez tartozik. A déli Balaton-part 70 km-es szakaszából 17 kilométert foglal el.
Sirmione
Sirmione hamarosan...
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu