Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Piombino
Hamarosan...
Pireusz
Pisa
Pisa az érsekség székhelye, az egyik legrégebbi olasz város, a toszkánai régióban található. A katalógusban a Pisai Ferdetorony bemutatása külön dobozban került elhelyezésre, ezenkívül pisai szállások, hotelek és panziók weboldalai, gyógyfürdők, programok, fesztiválok linkjei is szerepelnek a gyűjteményben. Kulturális élet, oktatás, térképek, képgaléria is segíti az olvasók tájékozódását.
Place Deux Alpes
Hamarosan...
Platamonas
Thesszaloniki városától 100 km-re délre található a gyönyörű fekvésű,kitűnő klímájú, kedélyes halászfalu az Olymposz hegy lábánál. Hangulatos utcái, a tipikus görög éttermek, kávézók sora és a görög emberek vendégszeretete mind-mind azt szolgálja, hogy ön és családja a lehető legjobban érezze magát.
Platanias
Playa De Las Americas
Hamarosan...
Playa del Carmen
Playa del Carmen a Riviera Maya fővárosa, Cancuntól 80 km-re déli irányban fekszik, autópályán egy óra alatt ott vagyunk Cancunból. Playa del Carmen Latin Amerika egyik legdinamikusabban fejlődő városa! Ha valaki igazi pihentető tengerparti üdülésre vágyik, annak Playa del Carmen tökéletes választás. Ez az a hely ahol a maja kultúra a spanyol hódítók befolyásával keveredik a modern, környezetbarát életstílussal.
Playa Del Inglés
Playa Del Inglés előzetes...
Plitvice
Hamarosan...
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu