Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Ammán
Amoopi
Hamarosan...
Amoudara
Hamarosan...
Amoudara Herakliou
Hamarosan...
Amszterdam
Analipsi
Herakliontól 22 km-re, Hersonissostól 5 km-re található az üdülőfalu, melybe még nem tört be a tömegturizmus. Keskeny utcácskái, hangulatos tavernái, kávézói és a barátságos helybéli lakosok megfelelő keretet nyújtanak, egy kellemes, családias nyaraláshoz.

Anchorage
Anissaras
Anissaras 6 km hosszú, homokos partja Chersonissos előtt található. A nyugodt partszakasszal rendelkező üdülőhelyen mindig mélykék tenger valamint számos vízi sportolási lehetőség fogadja az ideérkezőket. A környéken szállodák, kényelmes bárok, jó éttermek és hangulatos tavernák is rendelkezésre állnak. A tájat a Dikti-hegység nyúlványa uralja, és a Lassithi-fennsík teszi igazán érdekessé. Heraklionba (kb. 31 km-re) és a nagyobb nyaralóhelyekre menetrend szerinti buszokkal juthatunk el. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc.
Annaberg
Hamarosan...
Antalya
Antalya a Török Riviéra központja, amely közigazgatási központ is egyben. A város a tengerparton épült, gazdag történelmi emlékeiből is látszik, hogy már évezredekkel ezelőtt is lakták ezt a régiót. Számtalan ókori maradvány, mecset és bazár várja az ide látogatókat.
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu