Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Nissaki
Nissaki a sziget keleti partján fekszik, Korfuvárostól 22 km-re északra.  Az olívafákkal borított hegygerinc egészen a tengerig ér. A sziget ezen része jól megközelíthető. A kitűnő konyhájú tavernák mellett a  település kavicsos partja mentén számtalan szórakozási lehetőség várja a nyaralókat.
Nizza
Noszvaj

Novo Sancti Petri
Nusa Dua
A Nusa Dua jelentése: két sziget. A halászfaluból Bali egyik leglátogatottabb üdülőparadicsomává fejlődött ki ez a település, amely Tanjung Benoa szomszédságában fekszik. Nusa Dua és Tanjung Benoa adnak otthont a sziget legnépszerűbb szállodáinak. Széles, homokos partszakasz, nyugodt környezet várja az ide látogatókat.
Nyíregyháza
Obertauern
Az exkluzív sízés fellegvára a 2526 méter magasan fekvő Obertauern, ami manapság Ausztria egyik legkeresettebb síközpontja.
Obzor
Odessza
Ukrajna történelmi múltú városa. Nevezetes francia és olasz hatású építészetéről, történelmi városrészeiről és múzeumairól.
Olbia
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu