Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Akti Kanari
Hamarosan...
Alanya
Alanya 120 km-re keletre található Antalyától. A város a Török Riviéra egyik legismertebb és leglátogatottabb nyaralóhelyeinek egyike, amely méltán lett népszerű a magyar turisták között is. Pálmafákkal szegélyezett hosszú főutcáján számtalan hotel, üzlet, étterem és kávézó várja a kikapcsolódásra vágyókat.
Alassio
Hamarosan...
Albena
Hamarosan...
Albufeira
Albufeira, festői fekvésű, megerősített kikötő- és halászváros Portugáliában, a déli parton, Algarve provinciában
Alcsík
Alcsík Csíkszék fiúszéke volt. Ma egy nyújtott kör alakú medence képe tárul elénk, melynek hossza 18, szélessége 10 km. Az Olt mellett másik fő vízfolyása a Fiság. A hegylábi és a magasabb teraszokon fekvő települések többnyire keleten követhetők, míg az Olt árterén, illetve árvízmentes peremén fekvő alcsíki falvak száma már kevesebb (Csíkszentkirálytól egészen Nagytusnádig).
Alghero
Alleghe
Alsóörs
Almáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk. Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői. Pannon derű, történelmi hangulat lengi be a tájat.
Alsópáhok
Hamarosan...
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu