Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Laamu
Lachtal
Lachtal a magyar síelők által egyik legjobban ismert és látogatott osztrák síterep. Könnyen megközelíthető, hiszen Graztól bő egy órányi, Bécstől pedig két órányi út autóval, így az első illetve utolsó nap is jól kihasználható a maximalista síelőknek. Hóbiztos fekvése, családbarát szolgáltatásai és a gyönyörű környezet méltán tették a magyar sízők egyik kedvenc ausztriai úti céljává. Lachtalban a gyereke, kezdő és haladó síelők és a snowboardosok egyaránt megtalálják számításukat. Ideális célpont Lachtal az iskolai síutak számára is, jól áttekinthető pályái és olcsó diákcsoportos síbérlet árai miatt. A szállások jelentős része pálya- illetve pálya közeli szállás.
Lackenhof
Hamarosan...
Laganas
Zakynthos legnépszerűbb üdülőhelyeinek egyike. A déli parton található, kb. 11 km-re Zakynthos városától. A 9 km hosszan elnyúló homokos part és a mozgalmas éjszakai élet turisták sokaságát vonzza minden nyáron.
Lajatico
Hamarosan...
Langkawi
Hamarosan...
Lankanfinolhu
Lanzo d'Intelvi
Hamarosan...
Larnaca
Larnaca,  Ciprus legjelentősebb kikötővárosa és diplomáciai központja. A város bevásárló és kereskedelmi centruma közvetlenül a fürdősétány mögött található. Larnaca sokféle árut kínál a látogatóknak: ékszert, bőrárut, kabátot, kézitáskát és cipőt, valamint különböző ajándékokat, például ikonokat, cserépedényeket és híres csipkét Lefkaraból. Ami a látogatók gasztronómiai ellátását illeti, a különböző éttermek sokasága gondoskodik az utasok jólétéről. A nap, a homok és a tenger szerelmeseinek a legideálisabb hely.
Las Palmas
Hamarosan...
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu