Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a település nevére, amelyről többet szeretne tudni, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat.
Földrész:
Orszag:
Régió:
Település neve:
Agia Marina
Agia Pelagia
Agios Georgios
Agios Georgios Korfu déli részén található, egy festői szépségű természetvédelmi terület közelében. A falu a fővárost Lefkimivel összekötő főúttól 2,5 km-re fekszik, Argirades magasságában.
Agios Gordios
Agios Gordios, egy kis, festői öbölben fekvő üdülőfalu, mely mögött a hegyek vonulatai meredeken haladnak le a tenger felé. Kiépült, homokos – kavicsos partján igazi tengerparti kikapcsolódás vár ránk. Számos bárral, tavernával, vízi sportlehetőséggel találunk a környéken. Érdemes kipróbálni a számos, izgalmas vízi sport egyikét a tengerparton, melyekkel garantáltan felejthetetlen élményeket szerezhetünk.
Agios Ioannis
Agios Ioannis néhány házból és szállodából álló település Korfu déli részén, Moraitikától néhány kilométerre.
Agios Nikolaos
Agios Sostis
Ainet
Ajman
Ajman a legkisebb a hét emirátus közül. Sharjah emirátustól északra fekszik, itt található a legnagyobb hajógyár. Kis, csendes város hangulatos éttermekkel, vásárlási lehetőséggel, üzletekben és piacokon egyaránt. Hangulatos sétákat ajánl a parkokban és kellemes kikapcsolódást a hosszú homokkal borított parton.
Ajutthaja
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu