Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Perosa Apartman - Bibione
Szállás kategória:
Apartmanház
Fekvése: Az Adriai-tenger egyik legismertebb üdülõhelye. Bibione három városrészbõl áll: Bibione-Spiaggia: a város központja éttermekkel, kávézókkal, pizzériákkal. Esténként a város központja sétálóutcává alakul át, ahova üzletek csalogatják a turistákat vagy a Lupapark kínál még szórakozást. A nyári szezonban a városban elsõsegélyállomás mûködik. A szállodák inkább strandközeiben, míg az üdülõfalvak a város szélén találhatók. Bibione-Lido del Sole: a legkisebb és legnyugodtabb városrész. Bibione-Pineda: zöldövezeti városrész jó levegõvel. Az apartmanház központi helyen, a széles, homokos tengerparttól 200 m-re található.

Sport/Fitness: vitorlás-, surf- és csónakkölcsönzõ, surfoktatás, deszkakölcsönzés, minigolf, kerékpárkölcsönzõ, lovaglás, teniszpályák (Bibione-Spiaggia), golfpálya (Lignano). A strand ideális futóknak vagy csak sétálni is.

Strand: finom homokos, sekélyvizû strand, zuhanyzó, strandfelügyelet, strand-szerviz. Napernyõ és nyugágyak.

Szolgáltatások: Parkoló a kertben található!

Szobák: 6 fős C típus 2 hálószoba 2-2 ággyal + nappali konyhasarokkal 2 fős heverővel, fürdőszoba. 5 fős B típus 1 hálószoba 3 ággyal + nappali konyhasarokkal 2 fős heverővel , füdőszoba, légkondiciónáló. Minden apartmanhoz  terasz  és parkolóhely tartozik
Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu