Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Villa Margherita**** - Firenze
Szállás kategória:
Hotel****
Fekvés:A Chianti vidék festői lankáiról tekint le ez a tipikus toszkán farmház, amely tökéletes kiindulópont Toszkána felfedezéséhez és ideális a kikapcsolódásra.
A levendula és rózsaillatú kertből lélegzetelállító kilátás nyílik a völgyre és a távolban Firenze 25 km-re fekvő városában is gyönyörködhetnek a vendégek. A kert számos kellemes zugot kínál a relaxáló pihenéshez, olvasáshoz, esti beszélgetésekhez. A 12 x 6 m-es medence is a kikapcsolódásra csábít.
A villa tágas helyiségei és ízléses, helyi hangulatot árasztó berendezése harmonikus környezetet biztosítanak a vendégek számára.  Az első szinten található tágas nappali közvetlenül a kertre nyílik. A beépített, minden modern kényelmi eszközzel felszerelt konyha és ebédlő egy fedett teraszra néz, ahol a virágillatú nyári estéken kellemes a helyi konyha specialitásait megízlelni. Ezen a szinten még egy fürdőszobával ellátott hálószoba áll a vendégek rendelkezésére. Az első emeleti kellemes nappaliban tv és olvasósarok segítik a vendégeket az ellazulásban. Itt található még egy fürdőszobás hálószoba és két másik szoba, melyeknek közös fürdőszobája van.

Hotel szolgáltatások: Wellness szolgáltatások: Medence


A szálloda hivatalos honlapja:
http://www.villamargheritahotel.net/

Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényében térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu