Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Gesztenye Kastélyhotel*** - Somogygeszti
Szállás kategória:
Hotel***
Fekvése: a héthektáros díszparkban található, klasszicista stílusban épült, háromcsillagos kastélyhotel a Balatontól délre, a 67-es főútról, Mernyén keresztül közelíthető meg.

Szobák: egy-, kettő-, három- és négyágyas, csak gyermekek részére pótágyazható szobák, és egy db antik bútorokkal berendezett szoba.
Felszereltségük:fürdőszoba,  televízió, telefon, minibár.

Az árban foglalt szolgáltatások: reggeli,  úszómedence, szauna, teniszpálya, labdarúgópálya, halastó, zárt őrzött parkoló és a biliárd használata. Gyermekbarát szolgáltatások: gyermekágy, játszótér.
Egyéb szolgáltatások: étterem, teljes lovas-szolgáltatás, borozó, Erdélyi bár, házimozi, horgászás, tenisz, füves sportpálya.

Programlehetőségek a közelben: Kaposvár: Csiky Gergely Színház, Rippl-Rónai kiállítás, Somogytúr: Kunffy Galéria, Bárdudvarnok: üvegkészítés, Igal: termálfürdő.


A szálloda hivatalos honlapja:
http://www.kastelyhotel.com/

Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényében térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu