Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Hotel Aranybika*** - Debrecen
Szállás kategória:
Hotel***
A Grand Hotel Aranybika 74 db Superior szoba és családi apartman, valamint 131 db Classic Kétágyas szoba kényelmével várja az ideérkező vendégeket. Legyen szó családi pihenésről vagy üzleti utazásról, nálunk minden vendég megtalálja az igényeinek megfelelő szobatípust. Szállodai szobáink fürdőszobával, televízióval, telefonnal és hűtőszekrénnyel, Superior kategóriában részben mobil klímával felszereltek. Családok számára tágas családi szobákban és apartmanokban biztosítunk elhelyezést. A szállodában díjmentes WI-FI hozzáférés található. Valamennyi szobánk nemdohányzó.

További szolgáltatások: díjmentes hotelszéf, WIFI, piperemosás, ajándékbolt- és programszervezés. Szállodánk őrzött parkolójában korlátozott számban külön térítési díj ellenében őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk.
4025 Debrecen, Piac u. 11-15..
Tel.: +36 52 508 600
Fax.: +36 52 416 456
E-mail: info@hotelaranybika.com
A szálloda hivatalos honlapja:
www.hotelaranybika.com


Figyelem! A fenti tájékoztató a szálloda által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényeben térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállodák fenntartják a változtatás jogát!

Utazunk.hu - Utazási ajánlatok, Akciós utazások, Szállások
Minden Jog Fenntartva © 2012 Utazunk.hu